KURSUS

Slank med Tigerdyrskuren

Tag på heldagskursus med Lisbeth Zornig og bliv slankere - uden at give afkald på det sjove i livet.


For at have et liv med trivsel og overskud, og være sund og stærk både mentalt og fysisk, anbefaler Lisbeth Zornig at leve efter en række nemme og lystfyldte principper, som hun kalder tigerdyrsprincipperne. Hun fortæller om dem i sin bog ”Zornigkuren” og i sit foredrag ”Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren”. 

Mange af dem, der har læst eller hørt Lisbeth og fulgt tigerdyrsprincipperne på egen hånd, har i processen blandt andet oplevet at tabe sig. 

”Jeg har tabt mig 15 kilo. For mig var det et samlet hele - altså både kost, motion og et mentalt skifte. Jeg har populært sagt lagt mit liv om, og har fået så meget energi og velbefindende ud af det. Tak Lisbeth." --- Susanne

Andre efterspørger konkrete værktøjer, guidelines og støttegrupper, som kan hjælpe med at gøre gode takter til faste vaner, der især kan ses på vægten. 

Dette heldagskursus fokuserer især på de tigerdyrsprincipper, der slanker. Det leverer redskaber og metoder til at arbejde systematisk med vægten.

Som kursusdeltager får du:

Inden kurset 

- Tilsendt et link til de syv digitale kursusmoduler, som ”Tigerdyrskuren” består af - de skal gerne ses inden.

- Tilsendt en mail med spørgsmål om, hvad dit mål er, og hvad du ser som dine primære udfordringer i forhold til at nå dit mål – og hvad du ikke vil undvære.

På kurset

- En opfriskning af Tigerdyrsprincipperne

- Gennemgang af konkrete værktøjer, der slanker, på områder som søvn, kost, motion, tanker og følelser 

- Vejledning i at starte en notesbog op med udgangspunkt i Tigerdyrsprincipperne

- Inspirationslister af fødevarer og aktiviteter

- En hel dag i selskab med Lisbeth og de andre kursister med tid til samtaler, der tager udgangspunkt i konkrete oplevelser

- Forplejning dagen igennem

Efter kurset

- Efter en måned får du en konsultation med Lisbeth pr. mail om, hvordan du synes det går, og hvad du kunne tænke dig at arbejde i forhold til dine mål fremadrettet. Lisbeth giver sine bud på, hvad hun tror vil nyttigt at fokusere på i din fremadrettede rejse.

- Du bliver inviteret til den lukkede sundhedsgruppe ”Lisbeth Zornigs sundhedsforum”, hvor du kan kommunikere med andre på kryds og tværs og dele erfaringer og gode råd.

OBS: Begrænset deltagerantal


Sagt om Tigerdyrskuren:

”Tak for KÆMPE inspiration! Da corona’en ramte, blev det til sofahygge med massevis af guf. Det kostede 10 kg oven i de kilo, jeg i forvejen vejede for meget. Det hæmmede mig voldsomt. Foredraget blev mit vendepunkt! Pludselig kunne jeg se en vej, der ikke medførte masser af afsavn og selvpineri. Jeg fandt mit indre tigerdyr og hopper i dag rundt og nyder livet med relativt små ændringer. Nu er de 10 kg væk! Min indre vinderhummer klaprer stolt med kløerne og jeg fortsætter selvfølgelig den gode stil, for jeg har aldrig haft det bedre.”

”Tusind tak for dit foredrag. Det er nu 1 måned siden jeg så det, og det har indtil nu gjort mig 5 kg lettere, 3 cm mindre rundt om bugen, givet mig mere og sprudlende energi, nærmest ingen smerter og større udholdenhed. What!!! Ja, det er sgu’ rigtigt. Mig og min krop er SÅ glade. :-D Tak, Lisbeth.” 

”Jeg har på 4 uger tabt 2,5 kg, tabt 6 cm om taljen, fået en velfungerende mave, afføring fra type 7 til 4-5, og føler mig generelt godt tilpas,   OG jeg nægter ikke mig selv chokolade (som er min største last  ), dog spiser jeg små stykker sund mørk chokolade – og nyder det  . Jeg er ikke overvægtig (fra 66 kg til nu 63,5 – højde 162), så det synes jeg er et godt resultat.   Så igen, tak for et inspirerende foredrag og en god og nyttig bog. ”

”En smaddergod bog med fine tips. Efter kun 2 uger har jeg tabt 2,4 kg (er jo altid nemmest i starten :-) og mine tarme – og dermed maven – har det betydeligt bedre. OG jeg synder stadig, meget mindre dog, men NYDER det desto mere!! Kan virkelig anbefales.”

”Forståelsen af Tigerdyrskuren og ’hjælpen’ har gjort at jeg virkelig har fået gang i et større vægttab og lysten til at gå (ca. 50 km om ugen) - tak for det.”