Den besværlige kærlighed

Hvordan håndterer man samlivet som par, når ens partner eller en selv har kufferten fuld af mørke? Lisbeth Zornig Andersen fortæller, hvordan hun selv håndterer udfordringer og konflikter i parforholdet, om hvordan hun sammen med sin mand har fundet muligheder og løsninger, når fortidens skader sidder med til bords sammen med delebørn, jalousi og blottede nervebaner.

Læs artiklen "Zornig: Jeg snublede i kærligheden" i Ude og hjemme her.

Se det første introduktionsafsnit gratis herunder.
  

P.S. Oplever du problemer, så tøv ikke med at kontakt os på mikael@softtalk.dk eller direkte mobil 20409526.

Normalpris kr 325

Vintertilbud! Kun kr 150


Ja tak

 

Indeholder:

 • 2 timers foredrag
 • 7 praktiske videoafsnit
 • Dit til evig eje
 • Mulighed for download
 • Spørgsmål til refleksion
 • Tips og tricks

Kender du en, der ville blive glad for "Den besværlige kærlighed"?
Så har du mulighed for at give kurset som en gave her. 🎁

Hvordan værner man om kærligheden, når et uoverlagt ord kan udløse en følelsesmæssig krise?

Når den ene opfatter kærlighed som farlig, fordi det kan gøre ondt og skade? Konstant venter på svigtet og afvisningen? Kan man overhovedet det?Lisbeth rød trøje smalt kopi

Den gode nyhed er, at det kan man. Det troede jeg ellers ikke. Jeg har slået mig rigtig meget på kærligheden og troede faktisk ikke, at den kunne komme i en langtidsholdbar version. Men det fandt jeg i en ret voksen alder ud af, at den kan. Men jeg fandt også ud af, at det kræver en konstant og bevidst indsats og en kreativ tilgang til samlivet. I dette foredrag fortæller jeg, hvordan jeg sammen med min mand, Mikael, passer på vores kærlighed på trods af, at vi tilsammen har otte børn – hvoraf ingen af dem er fællesbørn.

På trods af mystiske vaner og mærkelig adfærd.
På trods af frygt for svigt og konstant mistænksomhed. 

Vi er tilmed meget forskellige, Mikael og jeg. Jeg voksede op på Lolland med svigt, misbrug og seksuelle overgreb og havnede som teenager på en institution for særligt vanskelige piger, for senere at læse på universitetet, blive leder i it-branchen og Børnerådsformand. Mikael voksede op i en direktørfamilie med bil, villa, båd og ferier til eksotiske destinationer og gjorde karriere først i A.P. Møller og siden som chefredaktør i den danske medieverden. Hvordan kan man fungere sammen, når man kommer fra to så helt forskellige planeter?

I foredraget deler jeg – sammen med Mikael, som jeg interviewer ind imellem - af både gode og dårlige oplevelser, og de nødvendige erkendelser, som gør det muligt at bevare kærligheden og undgå, at den fælles rejse ender i et forlis. 

Du kommer blandt andet til at høre om: 

 • Kufferten – hvordan håndterer man det, vi alle hver især bærer med os ind i forholdet?
 • Skabet og jobbet – hvordan bliver man enige om, hvor det skabet stå, altså hvem bestemmer, og hvis job egentlig er vigtigst?
 • Børn – hvordan håndterer man de uundgåelige konflikter, især når det er dine og mine børn?
 • Medgang og modgang – hvordan håndterer man svaghed hos ens partner, og hvordan
 • Hvordan tackler man de grimme og potentielt ødelæggende følelser, som jalousi, irritation og misundelse hos sig selv? 
 • Leveregler – vores gode tip og testede råd, som vi lever efter.

Foredraget er for alle - dig, der tænker over kærligheden, og dig og jer, der vil passe på den. Hvis du har en partner, så se foredraget sammen. Du eller I får til sidst i hvert afsnit spørgsmål til refleksion, tryk på pause og tag en snak med dig selv eller med din partner om, hvordan det er for dig.

Rigtig god fornøjelse og med et stort ønske om, at kærligheden slår dybe rødder i dit liv, som i mit.

Kærlig hilsen, Lisbeth


Hvad brugerne siger

"Hvis et foredrag kunne få de GYLDNE LAURBÆR. Så havde det her foredrag helt sikkert vundet! ❤Vil jeg bare lige sige (og faktisk håbe), at alle der er i et parforhold, eller ønsker at være det, kan få noget ud af det her foredrag! Man behøver ikke have en tons-tung rygsæk og dyster fortid med sig! Langt de fleste kan relatere til flere af de problematikker, som Lisbeth snakker om. Usikkerhed, jalousi, at komme til at tillægge den anden et motiv, seksuelle udfordringer, misforståelser, dine og mine børn udfordringer, manglende dialog, forventninger, osv. er altså noget, der findes i de fleste forhold i en eller anden grad. Og så får vi en dyb vinkel på om kærlighed kan eller skal være betingelsesløs. Om noget levende kan dø eller overleve alt. Og hvis den er betingelsesløs, gør du dig så umage nok? Vigtig, vigtig vinkel i min verden! Det er SÅ godt! Lisbeth er en KLASSE formidler! Hun leverer det på så blød, fin, skarp og humoristisk en måde, at man ikke kan andet end bare tage det ind. Hun er ikke på nogen måde belærende, eller pegen fingre. Jeg føler mig taget i hånden, af en omsorgsfuld veninde eller mor, der bare gerne vil mig det bedste! Og nej, jeg er hverken sponsoreret eller købt, eller andet. Jeg er bare impressed!!"
-- Anja Sara Jasmin Tegen
"Hvor er det fantastisk. Jeg har virkelig nydt Lisbeths rolige stemme og facon. Sikke et håb der opstår for den dybe kærlighed. Af hjertet tak for at sætte så fine ord på. Jeg er ikke længere idealist på det område, men tror på, at den kan findes. Tusind tak for et smukt og berigende foredrag."
-- Tina Jensen 
 • Zoul

  “Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende. Hun breder en vifte af forskellige muligheder og informationer ud, så vi tilhørere kan samle dét op, der siger os noget, og som giver mening for den enkelte at gå videre med selv.”

 • Zoul

  “Foredraget var for mig intet andet end en spændende, lærerig og inspirerende oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Tusinde tak!”

 • Zoul

  “Jeg er vild med Lisbeth… Og synes hun er meget god til at sige, hvad der virker for hende. Og at vi alle selv må tage ansvar. Og finde ud af hvad der virker for os selv. God inspiration.”

 • Zoul

  “Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

 • Zoul

  “Det var lykkedes mig at ‘slæbe’ min mand med, trods en del skepsis fra hans side, som heldigvis blev gjort til skamme. Mange tak – det var en rigtig god oplevelse.”

 • Zoul

  “Jeg har mødt rigtig mange behandlere – både alternative og i hospitalsregi. De har alle prøvet at hjælpe, men det trænger ikke helt ind der, hvor det gør den store forskel. Din måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

 • Zoul

  “Det er ikke fordi jeg ikke før har hørt om sundhed og sagt til mig selv at NU spiser jeg altså de der grøntsager og dropper de forarbejdede fødevarer og passer min motion og søvn. MEN, denne gang blev jeg inspireret og ikke moraliseret, og denne gang blev det formidlet af et menneske, jeg har føler mig tryg ved og som jeg kan føle ligheder ved. Så tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme”

 • Zoul

  “Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Du er bare så positiv og glad, der vil jeg gerne hen meget snart. Det er svært at beskrive dit foredrag i ord men du ramte mig i hjertet på den rigtige gode måde, tak for det.”

 • Zoul

  “Det fedeste er, at hun står helt naturlig, med glimt i øjet, og serverer så meget info på en helt jordnær måde, så alle fatter hvad det handler om. Hun gør det så simpelt. Jeg var så fascineret og har helt sikkert både lysten og modet på at ændre livsstil.”

 • Zoul

  “"Hvor er 'Den besværlige kærlighed' fantastisk. Jeg har virkelig nydt Lisbeths rolige stemme og facon. Sikke et håb der opstår for den dybe kærlighed. Af hjertet tak for at sætte så fine ord på. Jeg er ikke længere idealist på det område, men tror på, at den kan findes. Tusind tak for et smukt og berigende foredrag."”

Et digitalt kursus i 7 nemme afsnit

Læs mere om de 7 afsnit med Lisbeth Zornig i "Den besværlige kærlighed" herunder.

Afsnit 1 - Introduktion

Her fortæller Lisbeth om hvorfor kærligheden kan være besværlig, især hvis man selv har kufferten fuld af mørke, hvad hendes leveregler er og på hvilke områder snubletrådene oftest gemmer sig.

Afsnit 2 - Kærlighed

Lisbeth fortæller her om, hvad kærlighed er for hende, og interviewer sin mand, Mikael, om hvad kærlighed er for ham, og hvordan forskellige opfattelser og forventninger kan skabe skuffelser og negative reaktioner, hvis man ikke har afstemt opfattelserne og forventningerne. 

Afsnit 3 - Kufferten

Lisbeth fortæller om den kuffert fuld af livserfaringer, vi alle har med os ind i et forhold, om hvordan man kan håndtere den og åbne den for ens partner, i stedet for at gøre sig til og lade som om, indtil remmen ikke længere holder og mørket vælter ud.

Afsnit 4 - Skabet og jobbet

Her fortæller Lisbeth om den magtkamp, som ofte udspiller sig i et forhold, om hvem der skal bestemme, hvor skabet skal stå, og hvis job der er vigtigst - hvordan man kan håndtere konflikterne, så de ikke bliver til nedbrydende mønstre med frustration og anklager, og hvilket værktøj hun selv bruger til at demontere bomberne.

Afsnit 5 - Børn

Lisbeth fortæller om den svære kunst ikke at skændes om børnene – især, når børnene ikke er fælles, men dine og mine. Den mest almindelige årsag til at sammenbragte forældre går hver til sit igen er børnene. Lisbeth har sammen med sin mand meget alternative løsninger på, at det ikke får lov til at ødelægge kærligheden.

Afsnit 6 - Medgang og modgang

Her fortæller Lisbeth om de svære følelser, om at håndtere, hvis ens partner bliver syg og pludselig er svag, eller hvis man føler jalousi eller skuffelse

Afsnit 7 - Leveregler

Lisbeth gennem sine egne leveregler, som hun følger sammen med sin mand, og uddyber hvordan de fungerer i praksis og i hverdagen, og hvorfor de er fundamentet under deres kærlighed, som hun er overbevist om, at vil holde livet ud.


Haps de 7 afsnit straks lige her