Book et foredrag

Vi hjælper dig gerne med en oplægsholder og foredrag, hvis du har brug for et inspirerende indlæg til et arrangement.

Vi har skræddersyr også gerne et foredrag. Spørg endelig til det, du har brug for.

For mere information, skriv til info@zoul.dk.

 

Book foredrag her

 

Tre typer af foredrag

Åbent foredrag

Find en by nær dig og vær med til et forrygende foredrag.

Se listen over åbne foredrag her

Bestilt foredrag

Book Lisbeth til at holde foredrag for din arbejdsplads eller andet. 

Tag kontakt til Mikael på 20409526.

Digitalt foredrag

Vi tilbyder også digitale foredrag, som du kan se, lige når det passer dig. 

Se de digitale foredrag her

zornig-vrede-er-mit-mellemnavn-top.png

 

 

Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste – et sted, hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornig Andersens bog, “Zornig – vrede er mit mellemnavn”, og DR-dokumentaren “En barndom i helvede”. Hør hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv.

Få et indblik i den overlevelsesstrategi hun lagde for at kompensere for hvad hun ikke fik med sig – og hvad du kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund. Bogen er anmeldt til fem hjerter i Politiken, dokumentaren vandt prisen som årets dokumentar.

Bogen udkommer i 2020 i USA, Canada, Storbritannien og Australien med titlen “Anger is my middle name” som indbunden, paperback, lydbog og e-bog. Historien om den lille danske pige, der voksede op under kummerlige vilkår, men klarede på trods af alle odds, vækker international genklang. Dokumentaren er tilsvarende vist af BBC Worldwide med titlen “My childhood in hell.”

zornig-vrede-er-mit-mellemnavn-top.png

 


Følg Lisbeth Zornig Andersens til tider ufrivillig morsomme og grænsende til groteske forsøg på at navigere i voksentilværelsen, når man står med et ben i både underklassen og middelklassen.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeths nyeste bestsellerbog, ”Zornig – fra vred til voksen”, om at leve et til tider forvirrende liv som karrierekvinde, mor og hustru med en hel del unoder, gak og løjer i bagagen fra en utæmmet barndom i den sociale skyggeside af samfundet. Foredraget rummer både tragikomiske episoder, som da dele af familien bortfører en billardkø som led i en gældsinddrivelse efter at Lisbeths bror, Monkey, dør, og hvor der undervejs opstår uenighed om, hvor hans aske skal placeres, hvorfor utraditionelle metoder tages i brug. Mere alvorligt fortæller Lisbeth blandt andet om, hvor kompliceret det kan være at begå sig på de bonede gulve i blandt andet Børnerådet og i Socialministeriet, om ofte at falde igennem, fordi hun stadig ikke mestrer middelklassens koder til fulde. Her kommer hun også ind på, hvilke kneb, hun bruger, for at falde i med omgivelserne.

Bogen “Fra vred til voksen” er en selvbiografisk dagbog om voksenlivet, og dermed en efterfølger til Lisbeths ungdomsbiografi “Vrede er mit mellemnavn”. Bogen er anmeldt til fem hjerter i Politiken.

Politiken