Lisbeth i lotusstilling.jpg

Hos Zoul beskæftiger vi os med det bæredygtige liv. Eller livsmestringHvordan opnår du balance fysisk og mentalt, harmoni med dig selv og dine omgivelser, ja, ligefrem lykke? 


Lisbeth Zornig rådgiver om livsmestring. Hun er din stifinder i den store sundhedsjungle af råd og opskrifter på, hvad der skal til for at opnå trivsel og balance i sind og krop.

Lisbeth har som få selv kæmpet med både en farlig opvækst, livstruende sygdomme og økonomiske katastrofer, der har kostet både mentalt og fysisk, og som har tvunget hende til at udvikle bæredygtige livsstrategier. 

Som praktiker har Lisbeth studeret, afprøvet og plukket de bedste råd ud af den store mængde forskning og mange anvisninger om sundhed - de råd, der giver mening, som er håndterbare og ligefrem rare i hverdagen, og som leverer et sundt liv uden de store afsavn. Og det har virket. Lisbeth har opnået en bodyage, der er 15 år yngre end hendes kronologiske alder, hun har fået styr på sine autoimmune sygdomme og måske vigtigst af alt - hun har lært at sove godt og vågner glad hver dag.

Du kan med fordel høre Lisbeths forskellige populære foredrag om hendes egen rejse. Måske kan det hjælpe dig et enkelt skridt eller to i den rigtige retning på din egen vej.

"Zornig - vrede er mit mellemnavn" handler om Lisbeths opvækst i et dysfunktionelt hjem med overgreb - om hvordan man overlever en farlig barndom.

"Fra vrede og skam til glæde og livsmestring" handler om Lisbeths kamp som voksen at håndtere barndommens skygger og ikke bare overleve, men leve livet.

"Tigerdyrskuren - sundhed, selvværd og livskriser" handler om at rejse sig efter en livskrise og finde vej til mental og fysisk balance.

"Sund og glad hele livet" handler om at forsinke aldring og forblive ung, sund og glad hele livet.


Du kan ansøge om medlemskab til Lisbeth Zornigs sundhedsforum på Facebook, hvor du kan gå i dialog med ligesindede og Lisbeth om mental og fysisk sundhed, ved at klikke her

Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth er opvokset i et dysfunktionelt hjem på Lolland med vold og overgreb, og blev anbragt på flere institutioner i løbet af sin opvækst. I modsætning til sine brødre lykkedes det Lisbeth at bryde med den sociale arv og blive mønsterbryder. Hun er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og gjorde karriere i it-branchen, herunder adm. dir. i Specialisterne, hun har blandt andet været bestyrelsesformand i Overførstergaarden, medlem i IT Universitets bestyrelse, bestyrelsesmedlem i Fonden for Socialt Ansvar, formand for tænketanken Social Innovations Forum og stiftet Børnenes IT-fond.

I 2010 blev Lisbeth udnævnt som formand for Børnerådet af socialminister Karen Ellemann. Hun blev hurtigt landskendt som forkæmper for udsatte børn. I 2011 skrev hun en selvbiografi om sin opvækst, "Zornig - Vrede er mit mellemnavn", for at give offentligheden indblik i, hvordan et børneliv i Danmark også kan se ud - bag velfærdssamfundets friserede facader - og hvad det kræver for at et barn kan bryde med en tung social arv. Den anmelderroste og bestsælgende bog er siden udgivet på engelsk af Amazon Crossing. Lisbeth tog samtidig initiativ til tv-dokumentaren "Min barndom i helvede", hvor Lisbeth konfronterede dem, der svigtede hende som barn. Dokumentaren vandt prisen som årets bedste dokumentar, den blev set af over en million danskere på DR og siden vist verden over af BBC World.

Lisbeth stiftede på opfordring af socialminister Karen Hækkerup i 2012 rådgivningsvirksomheden Huset Zornig, som udviklede ny viden og rådgav om nye løsninger på socialområdet. Hun formidlede i årene efter via rapporter, foredrag, kurser, seminarer, konferencer, bøger, tv-dokumentarer og radioprogrammer indsigt i, hvad der skal til for at sikre såvel udsatte børn som voksne et liv i trivsel. Hun var blandt andet vært på den prisvindende tv-dokumentarserie "De brændte børn" og vært i sit eget prisvindende radioprogram "Zornigs Zone". Hun skrev anmelderroste håndbøger til fagfolk om seksuelt krænkede børn, om anbragte børn, om selvskadende unge og om forældre til anbragte børn. Hun skrev anmelderroste børnebøger, "Hemmeligheder" og "Nanna på bjørnehjem", der fungerer som socialpædagogiske redskaber til at tage den svære snak med små børn om det, der kan gøre ondt i livet. Hun skrev anmelderroste kriminalromaner med socialt udsatte i hovedrollerne sammen med sin mand, Mikael Lindholm.

I 2019 oplevede Lisbeth en alvorlig finansiel krise, som lukkede Huset Zornig. Det udløste en voldsom livskrise. Lisbeth rejste sig fra krisen ved systematisk at sætte sig ind i, hvad forskningen har at byde på af viden om at styrke sind og krop, og afprøvede den viden på sig selv - med bemærkelsesværdige resultater. Hun sammenfattede sin indsigt og sine erfaringer i bogen "Zornigkuren", som blev en bestseller. I dag rådgiver og formidler Lisbeth om livsmestring, om hvad der skal til for at opnå trivsel og balance mentalt og fysisk, også når livet byder på modstand.

Lisbeth kan kontaktes på email lisbeth@softtalk.dk

Zoul er et selvstændigt brand under Soft Talk.

Du kan kontakte os ved at ringe på 70701787 eller skrive til info@zoul.dk

 

Du er også velkommen til at kontakte os her:

Tak, vi har modtaget din besked. Vi vender tilbage snarest. :-)