Lisbeth i lotusstilling.jpg

Hos Zoul beskæftiger vi os med det bæredygtige liv. Hvordan opnår du balance fysisk og mentalt, harmoni med dig selv og dine omgivelser, ja, ligefrem lykke? 

Hos Zoul er Lisbeth Zornig Andersen din stifinder i den store sundhedsjungle af eksperter og rådgivere, som står med forskellige opskrifter og holdninger til, hvad der er sundt og usundt.
Lisbeth har som få selv kæmpet med både en farlig opvækst, livstruende sygdomme og økonomiske katastrofer, der koster både mentalt og fysisk.
Lisbeth har som praktiker plukket og studeret og afprøvet de gode råd ud af de uendelig mange anvisninger, der giver mening, er nemme, rare, og som tillader et sundt liv uden de store afsavn. Og det har virket. Lisbeth har det seneste år tabt ti kilo, opnået en bodyage, der er 15 år yngre end hende kronologiske alder, hun har fået styr på sine autoimmune sygdomme og måske vigtigst af alt - lært at sove godt. 

Du kan med fordel høre Lisbeths populære foredrag om hendes egen rejse. Måske kan det hjælpe dig et enkelt skridt eller to på din vej.

Zoul er et selvstændigt brand under Soft Talk.

Du kan kontakte os ved at ringe på 70701787 eller skrive til info@zoul.dk

 

Du er også velkommen til at kontakte os her:

Tak, vi har modtaget din besked. Vi vender tilbage snarest. :-)