Tag til foredrag med Lisbeth Zornig Andersen

– og forbered dig på en oplevelse ud over det sædvanlige 


Lisbeth Zornig er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og holder jævnligt foredrag landet over. Du kan være med ved at købe billet her.

Klik på den røde knap længere nede for at finde en aktuel oversigt over live foredrag med Lisbeth, som du kan tage med til.

Hvis du vil holde dig orienteret om, hvornår Lisbeth er klar med nye foredrag i nærheden af dig, så er det en fordel at abonnere på vores Nyhedsbrev.

OBS! Vil du hellere vil se et foredrag med Lisbeth her og nu hjemme på din computer, din tablet eller din mobil, så kan du vælge mellem en hel vifte af foredrag ved at klikke her: Hjemmeforedrag.  


Foredrag og billetter til Lisbeth Zornig


Blandt de aktuelle live foredrag og kurser:

  Ro på! Et foredrag om livsmestring 

Det er ikke let at bryde mønstre, ændre vaner og få mere ro på en hektisk hverdag. Det ved Lisbeth Zornig, som selv er en sand mønsterbryder. Hun gik fra at være et børnehjemsbarn til et hæsblæsende liv i overhalingsbanen, der endte med at vælte hende. Gennem sin personlige rejse har hun opnået en dyb indsigt i livsmestring og i at skabe balance i livet. Du får her en unik mulighed for at lære af hendes rejse og få værdifulde redskaber til hvordan du selv kan skifte spor og få mere ro på, alt sammen i løbet af en underholdende aften med rigelige mængder humor. 

  Godnat, blev der sagt! 

Hvorfor er det vigtigt at sove godt? Fordi god søvn ifølge forskerne både er helende, livsforlængende og slankende, får dig til at se bedre ud og giver dig energi og glæde. Blandt andet. Hvordan får man så den gode søvn i stedet for at søvnløse nætter med tankemylder? Det fortæller søvnrådgiver Lisbeth Zornig Andersen om i dette foredrag. Hun er selv tidligere mester i dårlig søvn, men er nu kureret og sover godt, længe og livsforlængende dovent. Her fortæller hun med afsæt i videnskaben og med humor og eksempler fra sit eget liv om, hvad der virker og hvordan. 


Læs mere om annoncerede foredrag med Lisbeth og find billetter  her:

Foredrag og billetter til Lisbeth Zornig


Hvad er det så, du tager med til? Lisbeth er kendt for at holde foredrag om livet og mestring af det med både indsigt og humor, hun deler gerne af sine egne erfaringer, både de kiksede og mere vellykkede.

Her er hvad nogle af deltagerne siger om Lisbeths foredrag, hvad de oplevede og fik ud af det:

“Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme.”

“Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende.”

“Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.” 

“Lisbeths måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

“Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

”Du har en fantastisk måde at fremlægge svært stof på og så har du en dejlig humor. Tak for det. Kan varmt anbefale at høre dig.” 
Billetter til foredrag med Lisbeth Zornig