Velkommen til rådgivning

 

Lisbeth Zornig er klar med personlig rådgivning om livsmestring - for eksempel hvordan du får den gode søvn. 

 

Lisbeth Zornig rådgiver, skriver bøger og holder foredrag og kurser om livsmestring på en bred vifte af områder: søvn, sundhed, kost, sind. Hun har brugt sin egen personlige rejse med en kuffert fuld af traumer og benspænd til at systematisk arbejde med den nyeste videnskab til at finde en indre mental ro, en fysisk styrke og til at opnå terapeutisk søvn. Hun deler i dag sin viden, sine erfaringer og sine praktiske metoder og værktøjer som inspiration til selvhjælp for andre.

For eksempel, hvordan du opnår den gode søvn. Ifølge forskerne er god søvn både helende, livsforlængende og slankende, får dig til at se bedre ud og giver dig energi og glæde. Blandt andet. Men hvordan får du så den gode søvn i stedet for søvnløse nætter med tankemylder? Det kan Lisbeth rådgive dig om. Hun er søvnvejleder og forfatter til bogen "Godnat, blev der sagt - en personlig værktøjkasse til bedre søvn." 

Målet for Lisbeth er at guide dig til et sundere liv i mere overskud og balance. For at høre mere, kontakt os på email ved at skrive til lisbeth@zoul.dk eller ring på 70701787 til Zoul by Soft Talk og spørg efter Lisbeth.

MEW_8724

Her er, hvad du kan få rådgivning om til den gode søvn

Vores tilbud omfatter blandt andet:

 1. Individuel vejledning: Få personlig rådgivning og skræddersyede strategier, der passer til dine unikke søvnbehov og udfordringer. Lisbeth Zornig Andersen vil guide dig gennem processen og hjælpe dig med at finde den gode søvn, der kan transformere dit liv.

 2. Planlægnings- og reflektionsskemaer: Lær at identificere og forstå dine søvnvaner, tanker og følelser ved hjælp af effektive skemaer. Disse redskaber vil give dig indsigt i din egen søvn og danne grundlag for målrettet arbejde mod forbedret søvnkvalitet.

 3. Drømmedagbog: Opdag kraften i dine drømme ved at føre en drømmedagbog. Lisbeth vil hjælpe dig med at arbejde med bevidste og klare drømme, hvilket kan bidrage til at omdanne mareridt til en positiv afslutning og skabe terapeutisk søvn.

 4. Identifikation af zeitgebers: Lær at genkende de faktorer i din omgivelse, der kan påvirke din søvn, såsom lys, lyde og andre eksterne påvirkninger. Ved at identificere disse zeitgebers kan du skabe et soverum og en rutine, der fremmer en afslappet og behagelig søvnoplevelse.

 5. Mobilafhængighed og sociale medier: Udfyld skemaer og analyser din afhængighed af mobiltelefonen og sociale medier. Lisbeth vil hjælpe dig med at etablere sunde vaner og finde balance mellem teknologien og din søvn.

 6. Motion og kost: Opdag, hvordan motion og kost påvirker din søvn. Få vejledning om træningstidspunkter og kosttilpasninger, der kan bidrage til en forbedret søvnkvalitet. Lisbeth vil dele praktiske tips og opskrifter, der hjælper dig med at blive træt og afslappet inden sengetid.

  Kontakt os i dag og tag det første skridt mod en god nat, hvor der virkelig bliver sagt godnat, og hvor du vågner  hver morgen og føler dig forfrisket, opfyldt og klar til at møde dagen.

  Bemærk: Vores individuelle rådgivning er ikke en erstatning for medicinsk behandling, og vi opfordrer altid til at konsultere en læge eller en tilsvarende sundhedsperson, hvis du oplever alvorlige søvnproblemer eller helbredsmæssige bekymringer.

  For at høre mere, kontakt os på email ved at skrive til lisbeth@zoul.dk eller ring på 70701787.Lisbeth Zornig Andersen har skrevet en lang række fagbøger om livsmestring, herunder om at gøre op med barndommens traumer, om at håndtere voksenlivet med kufferten fuld af mørke, om at rejse sig efter at være væltet i livet og stå stærkere end før, og om at forstå, hvem vi mennesker egentlig er, hvad vi kommer af, og hvad der skal til, for at vi trives og kan opnå balance. Senest har hun skrevet om den gode og terapeutiske søvn. Du kan læse mere om hendes bøger her på siden under Bøger.

Her har du et overblik over dine samlede muligheder for rådgivning

 1. Søvn: Lisbeth Zornig tilbyder at hjælpe dig med at identificere og tackle søvnproblemer gennem en holistisk tilgang, altså alle de forhold, der spænder ben for den gode søvn. Hun leverer praktiske metoder og værktøjer, der kan hjælpe dig med at opnå en terapeutisk søvn og forbedret søvnkvalitet.

 2. Sundhed: Med fokus på helbred og velvære tilbyder Lisbeth Zornig at guide dig i at træffe sunde valg og implementere livsstilsændringer, der kan forbedre din fysiske og mentale sundhed, og skabe en sundere livsstil med mere energi og trivsel, herunder at lytte til kroppens signaler, behov og grænser. Hun vejleder i træningsprogrammer, der tilpasses den enkeltes behov og mål, uanset om det drejer sig om at komme i form, tabe sig eller forbedre den fysiske præstation.

 3. Kost: Lisbeth Zornig rådgiver dig inden for kost og ernæring med udgangspunkt i evidensbaseret forskning og hendes egne erfaringer, så du kan skabe en sund og afbalanceret kostplan. Du får praktiske tips, opskrifter og strategier, der kan støtte en sund vægt, forbedret fordøjelse og generel velvære.

 4. Sindet: For at styrke det mentale velvære tilbyder Lisbeth Zornig rådgivning om terapeutiske tilgange og praktiske metoder, der hjælper dig med at tackle stress, angst og andre mentale udfordringer, og udvikle sunde tankemønstre, der styrker din mentale trivsel.