Godnat blev der sagt
- en værktøjskasse til bedre søvn

Hvorfor er det vigtigt at sove godt? Fordi god søvn ifølge forskerne både er helende, livsforlængende og slankende, får dig til at se bedre ud og giver dig energi og glæde. Blandt andet. Hvordan får man så den gode søvn i stedet for at søvnløse nætter med tankemylder? Det fortæller søvnrådgiver Lisbeth Zornig Andersen om i dette foredrag. Hun er selv tidligere mester i dårlig søvn, men er nu kureret og sover godt, længe og livsforlængende dovent. Her fortæller hun med afsæt i videnskaben og med humor og eksempler fra sit eget liv om, hvad der virker og hvordan.


Se introduktionsvideo herunder.
 

Pris kr. 375,-


Ja tak

 

Du får:

 • 2 ½ timers foredrag
 • 5 praktiske videoafsnit
 • Dit til evig eje
 • Mulighed for download
 • Mulighed for at stille Lisbeth spørgsmål

Kender du en, der ville blive glad for "Godnat blev der sagt - en værktøjskasse til bedre søvn"?
Så har du mulighed for at give kurset som en gave her. 🎁

Lisbeth Zornig Andersen giver i dette kursus konkrete bud på, hvordan du får en bedre søvn i stedet for at søvnløse nætter med tankemylder, og kommer med sit bud på en søvnkur.

Lisbeth godnat forside

Ifølge den nyeste søvnforskning betyder søvn mere end mange af os hidtil har troet. Den gode søvn forbedrer din hukommelse, gør dig mere attraktiv, holder dig slank og dæmper din spisetrang, den beskytter dig mod cancer og demens, den gør dig mere modstandsdygtig over for forkølelse og influenza, den nedsætter din risiko for hjerteanfald og diabetes, og du vil føle dig gladere, mindre nedtrykt og mindre angstfuld. Det er værd at gå efter, ikke sandt?

Stikordene er, at:

 • Du lærer blandt om søvnens anatomi med zeitgebers, søvntyve og om kroppens cirkadiske system.
 • Du får indblik søvnens terapeutiske kraft og måder du kan bruge dine drømme aktivt og helende.
 • Du får praktiske tips og teknikker til at få styr på både de indre og ydre vilkår for den gode søvn.
 • Du hører om søvndyssende mad og hvordan det kan påvirke din søvnkvalitet.
 • Du får desuden indsigt i søvnløshedens årsager og effektive måder at tackle det på.

 

Og ja, Lisbeth kommer også ind på, hvordan du kan håndtere partnerforstyrrelser som for eksempel snorken. Noget hende og hendes mand har haft stor fornøjelse af.

Foredraget bygger udover forskning på Lisbeth Zornig Andersens nye bog ”Godnat, blev der sagt”, som udkommer i oktober 2023, og hendes erfaring som søvn- og  livsmestringsrådgiver.

"Jeg er selv tidligere mester i dårlig søvn, men er i dag kureret og sover godt, længe og livsforlængende dovent. Det er helt utroligt livgivende. Jeg ville ønske, at jeg havde fokuseret på søvnen og lært at forstå den noget før. Alt andet vi gør for at opnå et sundere og bedre liv bygger ovenpå den gode søvn," siger Lisbeth Zornig, som i dag er søvnrådgiver og vejleder også individuelt om veje til at knække søvnkoden.

Foredraget findes også som bog - du kan læse mere om den her. Du kan også tjekke, om Lisbeth holder foredraget live i nærheden af dig her.
 • Zoul

  “Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende. Hun breder en vifte af forskellige muligheder og informationer ud, så vi tilhørere kan samle dét op, der siger os noget, og som giver mening for den enkelte at gå videre med selv.”

 • Zoul

  “Foredraget var for mig intet andet end en spændende, lærerig og inspirerende oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Tusinde tak!”

 • Zoul

  “Jeg er vild med Lisbeth… Og synes hun er meget god til at sige, hvad der virker for hende. Og at vi alle selv må tage ansvar. Og finde ud af hvad der virker for os selv. God inspiration.”

 • Zoul

  “Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

 • Zoul

  “Det var lykkedes mig at ‘slæbe’ min mand med, trods en del skepsis fra hans side, som heldigvis blev gjort til skamme. Mange tak – det var en rigtig god oplevelse.”

 • Zoul

  “Jeg har mødt rigtig mange behandlere – både alternative og i hospitalsregi. De har alle prøvet at hjælpe, men det trænger ikke helt ind der, hvor det gør den store forskel. Din måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

 • Zoul

  “Det er ikke fordi jeg ikke før har hørt om sundhed og sagt til mig selv at NU spiser jeg altså de der grøntsager og dropper de forarbejdede fødevarer og passer min motion og søvn. MEN, denne gang blev jeg inspireret og ikke moraliseret, og denne gang blev det formidlet af et menneske, jeg har føler mig tryg ved og som jeg kan føle ligheder ved. Så tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme”

 • Zoul

  “Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Du er bare så positiv og glad, der vil jeg gerne hen meget snart. Det er svært at beskrive dit foredrag i ord men du ramte mig i hjertet på den rigtige gode måde, tak for det.”

 • Zoul

  “Det fedeste er, at hun står helt naturlig, med glimt i øjet, og serverer så meget info på en helt jordnær måde, så alle fatter hvad det handler om. Hun gør det så simpelt. Jeg var så fascineret og har helt sikkert både lysten og modet på at ændre livsstil.”

 • Zoul

  “"Hvor er 'Den besværlige kærlighed' fantastisk. Jeg har virkelig nydt Lisbeths rolige stemme og facon. Sikke et håb der opstår for den dybe kærlighed. Af hjertet tak for at sætte så fine ord på. Jeg er ikke længere idealist på det område, men tror på, at den kan findes. Tusind tak for et smukt og berigende foredrag."”

Et digitalt kursus i 5 nemme afsnit

Læs mere om de 5 moduler med Lisbeth Zornig om "Godnat, blev der sagt en værktøjskasse til bedre søvn" herunder.

Modul 1 - Om søvnmangel og min egen søvnrejse:

Dette modul fokuserer på årsager til og konsekvenserne af søvnmangel. Udover at tegne et generelt billede af udfordringerne, deler Lisbeth sine egne personlige erfaringer om at lide af kronisk søvnmangel, og hvad det gjorde ved hende. Lisbeths søvnvanskeligheder var primært forårsaget af PTSD, men du vil opdage, at der der er mange andre årsager til, hvorfor danskerne er blevet et træt folkefærd.

Modul 2 - Hvorfor og hvor meget skal vi sove:

Dette modul undersøger grundene til, hvorfor søvn er afgørende for vores helbred og daglige funktion. Det dækker også anbefalinger for den optimale søvn, som ikke bare handler om omfang men også kvaliteten af søvn. I modulet møder du blandt andet begreber som den cirkadiske rytme, dit indre ur og klokkergener. Du vil her få en forståelse af dit indre savannemenneskes døgnrytme og vigtigheden af at respektere den rytme.

Modul 3 - Hvordan skal vi sove og zeitgebers:

I dette modul diskuteres vigtige faktorer for at opnå en god nattesøvn. Emner inkluderer søvnhygiejne og forståelse af "zeitgebers", de naturlige tidssignaler, der påvirker vores døgnrytme. Du lærer om søvnfaser og søvncykler, og hvordan du ret simpelt kan forbedre din søvn, når du først forstår disse principper og skaber dine egen ”zeitgebers”. Undervejs vil Lisbeth også fortælle om, hvordan hun selv bruger søvnfaser aktivt og restituerende i forhold til traumer og andre ubehagelige oplevelser. Blandt andet hvordan vi kan bruge drømme i forhold til vores trivsel og bearbejdning af følelser.

Modul 4 - Indre og ydre søvntyve:

Dette modul fokuserer på de interne og eksterne faktorer, der kan påvirke vores søvnkvalitet. Det dækker emner som stress, teknologiens indflydelse, kost og livsstilsvaner, der kan stjæle værdifuld søvn. Lisbeth har også her fokus på det, hun kalder de indre søvntyve, som handler om tankemylder, lavt selvværd, mistrivsel og andet, der stjæler søvnfokus og ro. Du får tips til, hvordan du identificerer dine egen søvntyve og får arbejdet med dem.

Modul 5 - Få styr på din søvn: Zornigs søvnkur:

I dette sidste modul præsenteres en specifik tilgang til at forbedre søvnkvaliteten, kendt som "Zornigs søvnkur". Foredragsholderen giver praktiske råd og trin til at implementere sunde søvnvaner og optimere søvnoplevelsen.

 


Haps de 5 moduler straks lige her


Du kan også købe bogen bag foredraget - læs mere ved at klikke her!