Hverdag med Tigerdyrskuren

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil og få styr sundhed og vægt, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer. Hvordan holder man fast i de gode vaner og mål i hverdagen? På dette kursus fortæller Lisbeth Zornig fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har ført til bedre helbred, stærkere krop, lavere vægt, psykisk overskud og større livsglæde. Hun guider dig til, hvordan du selv nemt og overskueligt kan indarbejde og holde fast i Tigerdyrsprincipperne i din hverdag.  

 

Kun kr. 395,-


Ja tak

 

Indeholder:

 • 7 praktiske kursusmoduler på video
 • Dit til evig eje - mulighed for download
 • Huskelister om sind, søvn, krop og kost
 • Tigerdyrskurens principper
 • Invitation til gruppen ”Lisbeth Zornigs sundhedsforum”
 • Konsultation med Lisbeth pr. mail
 • OBS: Foredraget ”Tigerdyrskuren – Sundhed, selvværd og livskriser” på 3,5 time til pris kr. 235,- er inkluderet i pakken

Kender du en, der ville blive glad for "Hverdag med Tigerdyrskuren"?
Så har du mulighed for at give kurset som en gave her. 🎁

Tigerdyrskuren i den travle og svære hverdag – hvordan gør man det rent praktisk?

Over 35.000 har hørt Lisbeth Zornigs populære foredrag ”Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren”, som handler om at finde nemme og lystfyldte, men videnskabeligt underbyggede veje gennem sundhedsjunglen til et sundere liv i trivsel og overskud. Mange har også læst bestsellerbogen ”Zornigkuren”. Dette kursus er til dig, der vil arbejde praktisk med Tigerdyrsprincipperne i hverdagen. Du behøver ikke at have hørt foredraget eller læst bogen i forvejen. Foredraget er nemlig inkluderet i den her kursuspakke.

Lisbeth Zornig giver dig i løbet af kurset både konkrete værktøjer, guidelines og adgang til en støttegruppe, som kan hjælpe dig med at virkeliggøre dine personlige mål, som du selv formulerer, så du kan gøre gode takter til systematiske faste vaner. Kurset er for dig, der vil et liv med trivsel og overskud fysisk og psykisk – og ja, måske tabe dig lidt – men savner støtte til processen.

Ganske vist er Tigersdyrskuren ikke en slankekur, men mange af dem, der har fulgt Tigerdyrsprincipperne på egen hånd, har i processen oplevet at tabe sig:

”Jeg har tabt mig 15 kilo. For mig var det et samlet hele - altså både kost, motion og et mentalt skifte. Jeg har populært sagt lagt mit liv om, og har fået så meget energi og velbefindende ud af det. Tak Lisbeth." --- Susanne

Tigerdyrskuren handler om at praktisere leveregler, der sikrer trivsel og sundhed, uanset vægt, og uden selvpineri og afsavn. Hvilke livsmål der er vigtige for dig, bestemmer du selv. Hvordan du når dem, er hvad kurset handler om.

Kurset ”Hverdag med Tigerdyrskuren” er i syv nemme moduler, som du kan afspille, når det passer dig, ligesom du kan pause, når du vil, og se dem igen. Lisbeth har lavet kurset, fordi mange har efterspurgt konkrete råd og fif til, hvordan man får indarbejdet Tigerdyrskuren i hverdagen. Dette kursus er til jer.

Kurset forudsætter, at du har set foredraget ”Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren” på forhånd. Har du ikke det, kan du bruge et link du får med købet af kurset til at få adgang og se foredraget. Lisbeth fortæller i starten af kursusmodulerne, hvad du skal, hvornår og hvordan, så bare tag det roligt, sæt dig godt til rette og blive inspireret til at ændre livsstil på den nemme, sjove og holdbare måde.


 • Zoul

  “Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende. Hun breder en vifte af forskellige muligheder og informationer ud, så vi tilhørere kan samle dét op, der siger os noget, og som giver mening for den enkelte at gå videre med selv.”

 • Zoul

  “Foredraget var for mig intet andet end en spændende, lærerig og inspirerende oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Tusinde tak!”

 • Zoul

  “Jeg er vild med Lisbeth… Og synes hun er meget god til at sige, hvad der virker for hende. Og at vi alle selv må tage ansvar. Og finde ud af hvad der virker for os selv. God inspiration.”

 • Zoul

  “Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

 • Zoul

  “Det var lykkedes mig at ‘slæbe’ min mand med, trods en del skepsis fra hans side, som heldigvis blev gjort til skamme. Mange tak – det var en rigtig god oplevelse.”

 • Zoul

  “Jeg har mødt rigtig mange behandlere – både alternative og i hospitalsregi. De har alle prøvet at hjælpe, men det trænger ikke helt ind der, hvor det gør den store forskel. Din måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

 • Zoul

  “Det er ikke fordi jeg ikke før har hørt om sundhed og sagt til mig selv at NU spiser jeg altså de der grøntsager og dropper de forarbejdede fødevarer og passer min motion og søvn. MEN, denne gang blev jeg inspireret og ikke moraliseret, og denne gang blev det formidlet af et menneske, jeg har føler mig tryg ved og som jeg kan føle ligheder ved. Så tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme”

 • Zoul

  “Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Du er bare så positiv og glad, der vil jeg gerne hen meget snart. Det er svært at beskrive dit foredrag i ord men du ramte mig i hjertet på den rigtige gode måde, tak for det.”

 • Zoul

  “Det fedeste er, at hun står helt naturlig, med glimt i øjet, og serverer så meget info på en helt jordnær måde, så alle fatter hvad det handler om. Hun gør det så simpelt. Jeg var så fascineret og har helt sikkert både lysten og modet på at ændre livsstil.”

 • Zoul

  “"Hvor er 'Den besværlige kærlighed' fantastisk. Jeg har virkelig nydt Lisbeths rolige stemme og facon. Sikke et håb der opstår for den dybe kærlighed. Af hjertet tak for at sætte så fine ord på. Jeg er ikke længere idealist på det område, men tror på, at den kan findes. Tusind tak for et smukt og berigende foredrag."”

Et digitalt kursus i 7 nemme afsnit

Hvad du får med kurset

Inden kurset: 

 • Du får tilsendt et link til de syv digitale kursusmoduler, som ”Hverdag med Tigerdyrskuren” består af
 • Du får tilsendt et link til foredraget ”Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren”, som gerne skal ses eller genses inden kurset

I løbet af kurset:

 • Du får en opfriskning af Tigerdyrsprincipperne, også som printvenlig udgave
 • Du får en vejledning i at starte en dagbog op med udgangspunkt i Tigerdyrsprincipperne
 • Lisbeth gennemgår konkrete værktøjer, der slanker og gør sundere på områder som søvn, kost, motion, tanker og følelser 
 • Du får inspirationslister af fødevarer og aktiviteter

Efter kurset:

 • Du bliver inviteret med i gruppen ”Lisbeth Zornigs sundhedsforum” på Facebook, hvor du kan kommunikere med andre og dele erfaringer og gode råd
 • Du kan efter en måned konsultere med Lisbeth via email om, hvordan du synes det går og hvilke særlige udfordringer du har - og du får naturligvis svar fra Lisbeth.


Haps de 7 moduler straks lige her