Spis, fast og sov dig yngre

- eller smuk farmor med mormortips


Da Lisbeth Zornig Andersen fornylig blev farmor, begyndte en ny tid for hende – og samtidig kom tanker om alder til at fylde en hel del. Hvis man vil bevare sig selv bedst muligt og komme smuk og stærk ind i alderdommen, så skal man proaktivt arbejde med hud, knogler, tænder, vægt, kondition og muskler. Så det har været et af Lisbeths projekter – stoppe eller i hvert fald sinke aldringsprocessen, bevare smidigheden, få en smuk og glødende hud, markerede muskler og stærke tænder. På den nemme og sjove måde eller på tigerdyrsmåden, som hun ynder at kalde det.


 


Lisbeth Zornig Andersen fortæller i foredraget om, hvordan hun har opdaget genveje til at opnå en bodyage, der er 15 år yngre end hendes kronologiske alder, et ti centimeter slankere taljemål, længere øjenvipper og skinnende sund hud - for bare at nævne nogle af de forbedringer, hun har oplevet.

 

Den ene genvej er opbygningen af proteinet collagen, den anden er at bruge faste som en måde at bremse ældningen og opnå et sundhedsboost på, og den sidste er, hvordan god dyb søvn gør os smukkere, sundere, stærkere og bevarer hjernen frisk.

Hvad du kan få ud af foredraget:

  • Hvad collagen er, og hvordan du billigt kan få det fra fisk og skaldyr, eller udvinde det fra knogler, brusk og andre dele af dyr ved at lave knoglesuppe eller bonebroth, som man kalder det i udlandet. 
  • Hvordan du kan faste dig sundere
  • Hvordan du ved at arbejde med tarmbakteriesammensætningen kan opnå den gode dybe søvn, plus andre konkrete sovetricks 
  • Hvad søvnhormonet melatonin kan og hvorfor det ikke bare er et søvnhormon men også et ”skønhedshormon”
  • Hvordan du gennem god gammeldags fermenteret mormormad med sovs lavet på knoglesuppe kan spise dig sundere, smukkere og stærkere
  • Lisbeths meget konkrete og praktiske tips
  • Og forhåbentlig en større ro og glæde over din stærke krop, som er klar og skærpet til ikke bare at være en smidig mormor eller farmor men også bevare følelsen af at være tiltrækkende, sexet og smuk uanset alder og form.  

Lisbeths forudsætninger for foredraget er blandt andet hendes egne erfaringer i forbindelse med en livskrise med en konkurs, en nedslidt og syg krop med blandt andet en kronisk tarmsygdom, samt psoriasis. Livskrisen  blev Lisbeths vendepunkt i forhold til at tage ansvar for egen fysisk og mental sundhed. Undervejs blev der også plads til at beskæftige sig med de lidt lettere og sjove tips til at blive en smuk farmor eller mormor. 

OBS: Dette er en uddybning af Lisbeths syv afsnit lange foredrag ”Sundhed, selvværd og livskriser – eller tigerdyrskuren”, som her bliver suppleret med nyt materiale. Foredraget varer godt 50 minutter. 

 

Pris: 150 kr.

Køb foredraget og få adgang med det samme her

Kender du en, der ville blive glad for "Smuk farmor med mormortips"?
Så har du mulighed for at give foredraget som en gave her. 🎁