Tager du dig selv alvorligt, mand?

Det kan være en svær beslutning for en mand at bryde med livslange dårlige vaner og de mønstre, som de fleste mænd følger. De handler oftest om usunde vaner omkring alkohol og mad og for lidt motion. Men også mangel på egenomsorg. Rigtige mænd bruger hverken en psykoterapeut eller kropsterapi eller yoga, vel?

Rolf Eggert har taget et opgør med usunde og selvdestruktive vaner og erstattet dem med en sund og energigivende livsstil. Han skulle ramme bunden mentalt og fysisk, før han indså nødvendigheden af at tage sig selv alvorligt og være her for sine familie og børn længe endnu. Her er hans beretning og råd.
 

Se en smagsprøve af det digitale foredrag herunder.

Pris kun
Kr. 125,-

Ja tak!

Indeholder:

  • Foredrag med slides
  • Dit til evig eje
  • Mulighed for download
  • Spørgsmål til Rolf

Rolf Eggert giver i dette foredrag konkrete bud på, hvordan man som mand kan bryde med livslange dårlige vaner og mønstre, som mange mænd følger. Hans udgangspunkt for et sundt og langt liv var det værste tænkelige. En psykisk syg, alkoholiseret alenemor, medlem af en rockerklub med ekstremt dårlige vaner, der landede ham i fængsel.


I dag er Rolf sund, fit, har mere energi, et bedre selvværd og masser af livsmod. Rejsen dertil var barsk og krævede sin mand. Det kan være svært at ændre kostvaner, som er indlejrede i en etableret selvforståelse af, hvad en rigtig mand gør – en selvforståelse, som både topatleter og sundhedseksperter i dag gør op med som misforstået, fordi den svækker og forkorter livet.

I foredraget ”Tager du dig selv alvorligt, mand?” fortæller Rolf om sin personlige rejse, der begyndte med en opvækst hos en psykisk syg og alkoholiseret mor, som førte ham ud af de forkerte stier ud i livet – blandt andet til fuldbyrdet medlem af rockergruppen Hells Angels. Han voksede med andre ord op i en ekstremt mandsdomineret kultur med usunde og destruktive vaner – indtil han en dag tog en beslutning om at ændre dem og lægge sit liv om. 


Rolf tager dig med igennem sit vendepunkt og alle de tiltag, han har gjort for at nå frem til en sundere livsstil, både fysisk og psykisk. Han har testet og afprøvet en stor vifte af metoder og muligheder for at nå frem til dem, der hjalp ham igennem og videre til en bæredygtig og sund livsstil. Rolf kommer med eksempler på den mærkbare forskel af at ændre kostvaner, som er det sidste, han har ændret – et vigtigt skifte, men også en af de mest sejlivede vaner at ændre. 


”Jeg håber at kunne inspirere dig til at plukke af det, der virker brugbart og føles rigtigt for dig. Du skylder ikke bare dig selv, men også dine nærmeste at “tage dig selv alvorligt”, så du er her længe endnu med godt helbred og de kan nyde dit selskab i mange år endnu,” siger Rolf.

 Om Rolf Eggert

Rolf Eggert er 48 år, far til tre børn og gift med Katja. 

Han voksede op i Brøndby Øster med en psykisk syg og alkoholiseret mor. Som 15-årig flyttede han hjemmefra og levede en omtumlet tilværelse, hvor han i sin søgen efter fællesskab og anerkendelse endte som medlem af Hells Angels.

unnamed-3.jpgHan var med i Den store nordiske rockerkrig, som blev begyndelsen til en psykisk nedtur , hvor han dulmede sin angst og smerte med druk og stoffer.

En fængselsdom på fire år blev hans vendepunkt, han greb en mulighed for at uddanne sig til pædagog med speciale i unge, der er væltet i livet. 

Samtidigt påbegyndte Rolf en lang terapeutisk rejse med det mål, at hele de mange ar, livet havde givet.

 

Han uddannede sig sideløbende til familie- og parterapeut, og lever i dag af at være mentor og holde foredrag.

I 2018 udgav han bogen “ Fra broderskab til mønsterbrud” om sit liv og kamp for at bryde den sociale arv, der dokumenterer hans kamp for ændre sin skæbne.

Haps foredraget til introduktionspris lige her