Body Combat i haven

Nøj, det har været akavet at komme i gang med at træne for mig selv hjemme. Jeg har længe taget tilløb til andet end gåture og løb, fordi at træne hjemme forekommer mig på en eller anden mærkelig måde meget privat. Jeg bryder mig ikke om, at Mikael og vores børn kigger på - hvilket er virkelig underligt, når nu jeg gladeligt "udstiller mig" på et træningshold i det lokale fitnesscenter. Men det er bare som om, vi på mine hold er lidt i samme båd, og ingen har noget at lade andre høre, når det kommer til, hvordan vi tager os ud. Derhjemme er det bare noget andet.

Nå, men efter jeg har konstateret, at min møjsommeligt opbygget muskelmasse mindskes i rasende fart, tænkte jeg, at nu må jeg gøre noget. Derfor købte jeg et digitalt abonnement på en række træningsvideoer hos dem, der hedder Les Mills. Hvis du er bekendt med Bodyflow, Body Combat og CXWORX, osv. hos Fitnessworld eller Fit og Sund (hvor jeg normalt slår mine folder) kender du det godt, selv om du måske ikke ved, hvilket træningskoncept holdundervisningen dækker over. Men det er altså Les Mills, som er et træningskoncept, der har sit afsæt i New Zealand, men som nu er udbredt i 75 lande (det betyder faktisk, at du får nøjagtig den samme holdtime med samme musik og øvelser, hvis du på en udlandsrejse og besøger et fitnesscenter baseret på Les Mills).

Tilbage til mit digitale medlemskab. Jeg er fuldstændig solgt. Der er alt, hvad hjertet begærer... om det er pulstræning (fx. Body Combat, som jeg kæmper mig igennem på videoen) eller dans, smidighedstræning og mindfullness eller styrke (de har f.eks. nogle skønne træningsvideoer inspireret af ballet (Barre træning kalder de det)), ja så har de det. Og som jeg nu er skruet sammen, er jeg egentlig et ret genert menneske, der ikke bryder mig om at vise mig frem, medmindre jeg mestrer tingene perfekt - og det er da for åndsvagt, ikk´? Så her har I mig for fuld udblæsning til Body Combat på min egen kiksede måde (videoen her viser dog ikke der, hvor jeg skvattede over mine egne ben). Prøv det - der er en gratis prøveperiode på vistnok 14 dage. Drop blufærdigheden og prøv nogle af holdene - eller luk døren, så resten af familien ikke griner med. 

Du finder Les Mills On Demand her - og nej, jeg er ikke sponsoreret, jeg kan bare godt li' at anbefale ting, der virker for mig: 


Jeg taler i øvrigt mere om fitness og motion på den sjove og nemme måde i mit foredrag "Sundhed, selvværd og livskriser - Tigerdyrskuren."

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!