Sundhed, selvværd og livskriser
- eller Tigerdyrskuren

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer. Men det behøver det ikke at være. Lisbeth Zornig fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har ført til bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde. Hun kalder det Tigerdyrskuren.
 

Se traileren for det digitale kursus herunder.

 

P.S. Oplever du problemer, så tøv ikke med at kontakt os på mikael@softtalk.dk eller direkte mobil 20409526.

 Pris kun 

Kr. 150,-

(Normalpris 235,-)

Ja tak

 

Indeholder:

 • 3 1/2 times kursus i alt 
 • 7 praktiske videoafsnit
 • Dit til evigt eje
 • Mulighed for download
 • Spørgsmål til Lisbeth
 • Links og referencer
 • Zoul

  “Slugte alle 7 videoer i rap. Så saglige, kloge, kærlige, anvendelige råd! Tak for det. Gik i gang med det samme. Fik et chok da jeg tog “snor-prøven” og opdagede at jeg har 32 cm for meget bugfedt. Men DET virker motiverende. Jeg har slugt det hele råt og MÅ bare gense videoerne i dag! Det er de bedste penge jeg har givet ud længe.”

 • Zoul

  “Tusind tak for dit foredrag. Det er nu 1 måned siden jeg så det, og det har indtil nu gjort mig 5 kg lettere, 3 cm mindre rundt om bugen, givet mig mere og sprudlende energi, nærmest ingen smerter og større udholdenhed. What!!! Ja, det er sgu’ rigtigt. Mig og min krop er SÅ glade. :-D Tak, Lisbeth.”

 • Zoul

  “Tak for KÆMPE inspiration! Da corona’en ramte, blev det til sofahygge med massevis af guf. Det kostede 10 kg oven i de kilo, jeg i forvejen vejede for meget. Det hæmmede mig voldsomt. Foredraget blev mit vendepunkt! Pludselig kunne jeg se en vej, der ikke medførte masser af afsavn og selvpineri.”

Kender du en, der ville blive glad for "Sundhed, selvværd og livskriser - eller Tigerdyrskuren"?
Så har du mulighed for at give kurset som en gave her. 🎁

Lisbeth Zornig Andersen giver i dette kursus konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og sit liv, så man kan leve et liv i balance – og måske oveni købet overvinde en alvorlig livskrise, der stikker en kæmpekæp i hamsterhjulet. 


Stikordene er at forstå éns gener og hvordan man påvirker dem (herunder epi-genetik), betydningen af kloge tarmbakterier, veje til et anti-inflammatorisk liv, hvad meditation og yoga kan gøre, og hvorfor god søvn er livsforlængende – især, hvis man har haft en svær start på livet.

Vær forberedt på nogle timer med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning. 

Foredraget, der er opbygget som et kursus, er for alle – både dem, der kæmper med at få kontrol med livet, og dem, der støtter andre.

Tre temaer: 

Hvem er vi, hvad er vi formet af, og kan vi ændre vores skæbne

• Lisbeths baggrund, autoimmune sygdomme, konkurs og rejsen, den startede 

• Gener og epi-genetik – hvad vi kan arve fra forældre og bedsteforældre, og hvordan vi kan håndtere det 

Hvordan krop og sind spiller sammen – og hvordan du kan tage kontrollen tilbage 

• Lisbeths livsstilsomlægning og de overraskende forandringer den førte med sig  

• Tarmen er din anden hjerne – hvordan du gør den til din bedste ven, der passer på dig

• At leve anti-inflammatorisk, så du bekæmper autoimmune defekter. Hvorfor og hvordan? 

• Søvnens helt undervurderede betydning for din trivsel – og hvordan du opnår den

• Hvad meditation og yoga kan gøre ikke bare for sindet, men kroppen 

• At have attitude som en vinderhummer 

 Hvordan kommer du i gang

• Konkrete tips til en sund hverdag, overskueligt, billigt og nemt

• Hvordan du finder de positive følelser i hverdagen - og får grinet, så maven hopper

• Små konkrete fif til den gode søvn

 • Zoul

  “Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende. Hun breder en vifte af forskellige muligheder og informationer ud, så vi tilhørere kan samle dét op, der siger os noget, og som giver mening for den enkelte at gå videre med selv.”

 • Zoul

  “Foredraget var for mig intet andet end en spændende, lærerig og inspirerende oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Tusinde tak!”

 • Zoul

  “Jeg er vild med Lisbeth… Og synes hun er meget god til at sige, hvad der virker for hende. Og at vi alle selv må tage ansvar. Og finde ud af hvad der virker for os selv. God inspiration.”

 • Zoul

  “Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

 • Zoul

  “Det var lykkedes mig at ‘slæbe’ min mand med, trods en del skepsis fra hans side, som heldigvis blev gjort til skamme. Mange tak – det var en rigtig god oplevelse.”

 • Zoul

  “Jeg har mødt rigtig mange behandlere – både alternative og i hospitalsregi. De har alle prøvet at hjælpe, men det trænger ikke helt ind der, hvor det gør den store forskel. Din måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

 • Zoul

  “Det er ikke fordi jeg ikke før har hørt om sundhed og sagt til mig selv at NU spiser jeg altså de der grøntsager og dropper de forarbejdede fødevarer og passer min motion og søvn. MEN, denne gang blev jeg inspireret og ikke moraliseret, og denne gang blev det formidlet af et menneske, jeg har føler mig tryg ved og som jeg kan føle ligheder ved. Så tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme”

 • Zoul

  “Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.”

 • Zoul

  “Du er bare så positiv og glad, der vil jeg gerne hen meget snart. Det er svært at beskrive dit foredrag i ord men du ramte mig i hjertet på den rigtige gode måde, tak for det.”

 • Zoul

  “Det fedeste er, at hun står helt naturlig, med glimt i øjet, og serverer så meget info på en helt jordnær måde, så alle fatter hvad det handler om. Hun gør det så simpelt. Jeg var så fascineret og har helt sikkert både lysten og modet på at ændre livsstil.”

De seneste år har jeg været på en rejse mentalt og kropsligt.

Vendepunktet var en alvorlig livskrise, hvor jeg gik fra dårlig til ingen søvn, hvor mit i forvejen lave selvværd nåede nulpunktet, mit bugfedt bulnede og hvor mit helbred stod af med en række inflammationer.

Helt tilfældigt faldt jeg over en bog, der handlede om at leve anti-inflammatorisk. Den gjorde mig nysgerrig på, om jeg kunne gøre mig stærk både mentalt og fysisk.

Jeg åd al viden, jeg kunne få fingre i. Og så gav jeg mig til at plukke det nemme, det sjove, det dejlige og lavede min egen ”kur”.

Jeg kalder den Tigerdyrskuren.

En virkelig øjenåbner for mig var dels, hvor meget gode bakterier i vores tarme betyder for vores mentale og fysiske trivsel, herunder vægtudfordringer, dels hvor lidt fysisk aktivitet, der egentlig skal til for at vores muskler danner antiinflammatoriske stoffer og endelig hvor meget gener betyder – herunder miljømæssige påvirkninger af vores gener – det man kalder epi-genetik.

 I foredraget gennemgår jeg viden om emnerne og krydrer det med, hvad jeg helt konkret har gjort og gør for at sikre gode bakterier i tarmene, deaktivere de skadelige gener, jeg har fået i arv og sove godt.

Et lille år efter min krise var mine infektionstal normale, jeg havde tabt ti kilo, mit taljemål var ti centimeter mindre, min hud skinnede, min energi var i top, og jeg snork sov hver nat. 

Alt dette har jeg opnået med små, nemme, sjove og dejlige råd, der er overkommelige for alle. Klik ind og bliv inspireret – og vær forberedt på nogle ærlige timer om tarme, gener, og selvværd, med lige dele alvor og latter. 

 

 Haps foredraget straks lige her

Et digitalt kursus i 7 nemme afsnit

Læs mere om de 7 afsnit med Lisbeth Zornig om "Sundhed, selvværd og livskriser - eller Tigersdyrskuren" herunder.

Afsnit 1

Her fortæller Lisbeth om sin opvækst i en dysfunktionel familie, de senfølger hun har med sig både mentalt og fysisk, den konkrete krise, der lagde hende ned, samt hvad der skabte hendes vendepunkt og hvordan hun startede sin rejse mod et mentalt og fysisk sundere sted for hende.

Desuden får du litteraturanbefalinger samt et særligt afsnit om overvægt, herunder stigmaet, og hvor lidt det egentlig er ens egen "skyld", når man kæmper med vægten.  

Afsnit 2

Dette afsnit handler om arv og miljø. Hvad betyder det, hvad vi er født med af gener, og kan vi selv påvirke, hvilke gener, der kommer til udtryk og hvilke, der forbliver inaktive?

Her får du en grundlæggende indføring i såkaldt epigenetik - altså de miljømæssige forhold, der ligger uden om gener, og hvordan du kan arbejde med at aktivere de gener, der beskytter dig, og inaktivere de gener, der er skadelige for dig. Lisbeth tager her udgangspunkt i sin egen familiehistorie, og hvordan det ser ud til, at hun og vi sandsynligvis kan arve adfærd og følelser som traumer, PTSD og stress.

Afsnit 3

I tredje afsnit gennemgår Lisbeth viden omkring vores tarme, herunder de tarmbakterier, der både kan gøre os lykkelige og slanke.

Du får konkrete tips til, hvordan du gennem blandt andet kost fremmer væksten af de gavnlige bakterier. I kapitlet kommer Lisbeth også ind på, hvor meget vores afføringsmønster betyder for vores trivsel både fysisk og mentalt, og hvordan mvi kan arbejde med at få en god "bummelum". Også her tager Lisbeth udgangspunkt i, hvordan hun konkret har arbejdet med fordøjelsen og tarmene efter at have været kronisk mave/tarm patient i mange år. 

Afsnit 4

Dette afsnit handler om, hvordan tanker og følelser konkret og fysisk påvirker vores kroppe - herunder, hvordan vi via tanker og følelser kan dæmpe uhensigtsmæssige inflammationstilstande i kroppen.

Du får Lisbeths konkrete tips til, hvordan hun via yoga, meditation, dagdrømmeri, sex (og et glas rødvin i ny og næ) stimulerer dannelsen  af lykkehormoner og dæmper dannelsen af stresshormoner. Lisbeth deler også hendes teknikker til at finde de gode følelser i hverdagen og hvordan hun helt konkret stimulerer sit selvværd.  

Afsnit 5

Afsnit 5 handler om, hvordan vi gennem kropslig udfoldelse udover eventuelt vægttab og generel sundhed også kan stimulere produktionen af antiinflammatoriske stoffer i vores muskler ved bevægelse.

Lisbeth deler, hvor lidt bevægelse, der faktisk skal til, og hvor meget noget så simpelt som en gåtur kan påvirke vores sundhed fundamentalt. I kapitlet kommer Lisbeth også ind på, hvad hun selv gør for at finde motivationen til at holde sig igang. 

Afsnit 6

Lisbeths største udfordring har altid været at sove godt. Hun har altid sovet dårligt, og efter at krisen ramte hende, gik hun i en periode fra dårlig til tæt på ingen søvn.

Lisbeth fortæller i dette kapitel om baggrunden for og vigtigheden af god søvn samtidig med, at hun deler konkret, hvilke sovetricks, hun benytter sig af for at få de 7-8 timers god søvn, som hun som hovedregel får nu. 

Afsnit 7

Afsnit 7 er dedikeret til Lisbeths helt konkrete tips til en sundere hverdag på den nemme og dejlige måde.

Her kommer hun ind på, hvad hun spiser, hvorfor hun sværger til "bonebroth" - altså god gammeldags suppe kogt på knogler i mange timer, hendes betragtninger omkring, hvorfor vi også skal unde os selv "at synde" ind imellem, og hvorfor det ikke er så farligt, som mange kure antyder. Desuden fortæller hun om, hvordan vi skal lære at gennemskue, hvor meget skjult fedt og sukker, der er i forarbejdede og tilsyneladende "sunde" fødevarer. Til sidst gennemgår hun  "Tigerdyrskuren" helt kort - altså hvordan vi ved at arbejde med krop, sind, mad, følelser og søvn ret nemt kan bevæge os til et sted, hvor vi er gladere, stærkere og sundere. Og endda på den tigerdyrsagtige måde som tillader os at hoppe ubekymret rundt på vores haler.


 Haps de 7 afsnit straks lige her